Дизайн інтер'єру бару
Вітальня,  Зала,  Кухня,  Спальня

Дизайн інтер’єру бару


Інтер’єр – це головне, на що звертаєш увагу, коли потрапляєш у розважальний центр, ресторан чи бар. А перше враження, кажуть, найсильніше, воно визначає подальше ставлення до предмета спостереження. Наголошуєш на собі щось особливе, властиве для атмосфери саме цього закладу. Що стосується саме барів, то дуже важливий загальний дизайн, і, зокрема, — барна стійка та світло. Бари, як правило, займають невеликі приміщення, тому їх дизайн повинен бути особливо вивіреним, функціональність не повинна затьмарювати зовнішній вигляд зали.

Перш ніж будувати такий заклад, власнику слід визначитись із головними моментами дизайну бару. Якщо порушити послідовність дій, все може закінчитися швидким переплануванням приміщення. А остаточно вибрати всі деталі дизайну можна після закінчення будівництва.

Як визначитися з дизайном бару?

Знайти відповідний варіант дизайну та інтер’єру бару – досить складне завдання, вона під силу тільки досвідченому фахівцю. Із самого початку потрібно засвоїти непорушне правило: абсолютно всі деталі повинні відповідати одна одній, а разом складати концепцію закладу. Дотримання цього постулату дозволяє надати бару привабливого для відвідувачів вигляду.

Власник бару уникне множини помилок, якщо звернеться за консультацією до фахівців нашої студії, які познайомлять його з тенденціями та новинками в області дизайну інтер’єру барів.

a5.jpg

У Санкт-Петербурзі кількість барів з кожним роком збільшується, тому все складніше продемонструвати окремому закладу свою неповторність, щоб залучити потік відвідувачів і не зазнати фіаско в бізнесі. Найчастіше причиною невдач стає спочатку неправильна концепція. А обміркувати її потрібно ще до початку будівництва. Для цього є два варіанти: вдатися до методу експертних оцінок або провести маркетингові дослідження. І той, і інший варіанти допоможуть визначитися з цільовою аудиторією, її купівельною спроможністю, дізнатися про переваги в інтер’єрі кухні. Так і виявляються усі положення концепції. Тепер ясно, де краще побудувати бар, яким має бути асортимент страв, яким стиль обслуговування.

Важливість барної стійки в інтер’єрі

Бари не завжди займають автономне становище, часто є частиною ресторану. Багато відвідувачів люблять сидіти не за столиками, а на стільцях біля барної стійки. Значить, саме цій стійці і треба приділити особливу увагу. Тут одне з центральних місць, де є посуд, напої, різне обладнання. Барна стійка повинна природним чином вписатися в загальний інтер’єр. Дуже яскрава фігура — добре навчений бармен. Він здатний свою роботу перетворити на справжню виставу, і це дуже подобається відвідувачам. Мистецтво бармена значно впливає репутацію закладу.

Ось із таких нюансів і складається концепція бару. Грамотний інтер’єр, добре навчений персонал, допоможуть зробити бар прибутковим підприємством.

Підготовка до будівництва

До будівництва бару потрібно готуватись заздалегідь. Повинна бути розроблена чітка концепція, непогано знати про інші аналогічні заклади на ринку ресторанного бізнесу. Вся ця інформація буде доступна власнику майбутнього бару, якщо він звернеться до нашої компанії. Дуже важливо знайти барну стійку, що підходить за функціями та стилем. Специфіка бару така, що він має бути обладнаний не лише модними, але й міцними меблями. Весь дизайн інтер’єру бару має бути в повній відповідності до розробленої концепції.

Останніми роками у Санкт-Петербурзі стали популярними тематичні бари, орієнтовані конкретні групи відвідувачів. Отже, власнику бару слід підібрати відповідну назву для свого закладу. Воно також має бути концептуальним. Матеріал узятий із сайту polinov.ru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *