2000 м² дизайн проект на фото
Вітальня,  Зала,  Кухня,  Спальня

2000 м² дизайн проект на фото


Чимало дизайн-проектів європейських та американських квартир та домоволодінь публікується останнім часом. Чому б цього разу не подивитися, які інтер’єри замовляють у дизайнерів наші співвітчизники, які проживають у Московській області? Пропонуємо вашій увазі невелику екскурсію розкішними кімнатами особняка, що стали частиною проекту Сосновий Бір. Котедж, оформлений у змішання стилів бароко та рококо за допомогою найсучасніших матеріалів, вражає багатством та розкішшю.

Хол

Якщо раніше вам не доводилося бачити в одному приміщенні використання настільки дорогих та якісних матеріалів для оздоблення, виготовлення меблів та предметів декору, то запасіться терпінням – рівень розкоші, блиску та багатства зростатиме з кожною кімнатою. Мабуть, не можна назвати передпокою величезний хол, до якого ми потрапляємо, зайшовши до особняка. Глянцева підлога, блиск дзеркал, величезна багатоярусна люстра, ковані мережива перил сходів – все говорить не тільки про достаток власників котеджу, а й про смакові переваги замовників дизайну інтер’єру.

Королівський хол

Неймовірно високі стелі та вікна в два яруси дозволяють приміщенню бути наповненим сонячним світлом більшу частину часу, а світле оздоблення сприяє ще більшому розширенню простору. А повністю дзеркальні шафи у французькому стилі сприяють цьому ефекту. Настільки світле приміщення може собі дозволити і темну деревину головних дверей з кількох стулок, і оригінальні предмети декору з темним колоритом.

Вітальня

Почнемо наш екскурс з розкоші московських особняків із спільних кімнат – віталень і ця буде не найбільша з них. Вітальня з TV-зоною та каміном, димар якого облицьований дзеркалами і тому повністю стирає межі простору, приклад затишної кімнати відпочинку, для створення якої було витрачено чимало сил, часу та грошей. Кожен предмет інтер’єру продуманий та узгоджений з іншими учасниками композиції – починаючи від найкрасивішої люстри з безліччю кришталевих елементів та закінчуючи складками на шторах із тафти. Гармонійні колірні рішення дозволяють погляду відпочивати, перебуваючи у цій вітальні.

Вітальня зі смугастими шторами

Ще одна вітальня, розташована на першому поверсі домоволодіння, також є зручним і неймовірно естетичним місцем для відпочинку. Елементи заміського життя знайшли відображення в розкішному інтер’єрі – ковані світильники, підвісні та настінні, дерев’яне меблювання, велика кількість живих рослин і навіть присутність квіткового принту в оббивці м’яких меблів та підлоговому килимовому покритті, нагадує про близькість до природи.

Ковані світильники у вітальні

У всіх кімнатах цього особняка велика увага приділяється декоруванню вікон, часто штори виступають як акцентний елемент, стаючи центром фокусування уваги. Ця вітальня не стала винятком – австрійські штори із текстилю з великою смужкою, безумовно, привертають увагу.

Колони з підсвічуванням

Наша екскурсія вітальнями великого особняка триває, і ми потрапляємо в кімнату з скромнішим інтер’єром, але з не меншим масштабом самого приміщення. Теплі, природні відтінки, використані в обробці та мебленні вітальні, налаштовують на розслаблюючий відпочинок. Бароковим елементам не вдалося пробратися в цю кімнату і її обстановку можна навіть назвати скромною, але вельми функціональною.

Домашній кінотеатр

Цю кімнату, що здійснює функції домашнього кінотеатру з величезною м’якою зоною, можна вважати приміщенням для відпочинку. Темне оздоблення стін, глибокі відтінки в меблюванні, локалізоване підсвічування – все в цій кімнаті відпочинку працює на створення атмосфери, комфортної для перегляду відео з родиною чи гостями.

Їдальня

А це вже приміщення головної їдальні. Простора кімната з містким столом та зручними стільцями-кріслами здатна прийняти чимало гостей. І знову декорування вікон стає одним з ключових аспектів концепції дизайну кімнати. Французькі штори із тафти шоколадного відтінку та текстильні панно з квітково-анімалістичною тематикою притягують погляди.

Місткий обідній стіл

На тлі світло-персикових текстильних шпалер з квітковим малюнком чудово виглядає темна деревина дверей і конструкції шаф-вітрин. Контрастність колірних рішень надає динаміки обстановці, а блиск дзеркал та скла привносить елемент розкоші та шику.

Кухня

На першому поверсі також розташувалася простора кухня, виготовлена ​​в класичному стилі. Блиск елементів з нержавіючої сталі на тлі обробки та меблювання у пастельних тонах виглядає розкішно. Але, безумовно, не кухонні шафи стали центром уваги, а величезний острів, який містив не тільки системи зберігання, а й раковину та варильну панель.

У класичному стилі

Декор вікон

Величезні вікна від підлоги до стелі дозволяють сонячному світлу проникати в приміщення, але й для темної пори доби є надійна система освітлення у вигляді композиції з підвісних світильників. Простір вікон, як завжди, з шиком декорований – поєднання австрійських та римських штор на конах, художні зображення на керамічній плитці, якою облицьовані простори між вікнами, виглядають гармонійно та святково.

Головна спальня

Переходимо на другий поверх, де розташувалися особисті кімнати та одна з них – головна спальня. Це неймовірно просторе приміщення з великим ліжком оформлене з не меншим шиком, ніж приміщення першого поверху. Приємні погляду світлі відтінки, використані в обробці спальні, створюють затишну атмосферу для сну та відпочинку.

Простора спальня із дзеркальною стіною

Зазвичай як акцентну стіну використовується простір біля ліжка, але в цій кімнаті цю роль гідно виконує дзеркальна площина біля туалетного столика. Якщо вам все ще мало розкоші, зверніть увагу на штори з ламбрекенами, перехоплені шнурівкою з кистями.

Ванна кімната

Прилегла до спальні ванна кімната не поступається їй у розкоші та пишноті. Складно придумати більш функціональне і при цьому розкішне поєднання сантехніки, оздоблення та меблювання цього місткого приміщення. у якому знайшлося місце навіть для дзеркального туалетного столика.

Санвузол

Навіть невеликі утилітарні приміщення, наприклад санвузол, виконані з великою увагою до деталей. Кожен предмет інтер’єру, крім функціонального навантаження, є ще й елементом декору.

Дитяча кімната

Увага до текстилю

А це вже дитяча спальня, в оформленні якої також були використані елементи барокового та класичного стилю. Світлі системи зберігання стали основою конструкції для створення ніші для ліжка. Як відомо, дітям подобаються невеликі простори для сну, затишні «закутки», де вони можуть почуватися безпекою. І знову в особистих приміщеннях тепер вже кімнат, велика увага приділяється текстилю і килимовому покриттю.

Кімната ля немовляти

І ще одна дитяча кімната, але цього разу для зовсім маленької дитини. Просторе приміщення, оформлене в ніжних пастельних тонах буквально залите сонячним світлом. Не останню роль у формуванні чистої та легкої обстановки дитячої зіграли і біле меблювання, світле килимове покриття, система освітлення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *